KAPETAN HRVATSKE

Luka Modrić oštro kritizirao Fifu!

Luka Stanzl/Pixsell
03.09.2017.
u 19:24

- Nadam se da ćemo ostati na vodećoj poziciji nakon utorka, napravit ćemo sve za pozitivan rezultat.

Hrvatska je danas u nastavljenom susretu protiv Kosova došla do pobjede 1:0 i važna tri boda. Dugo su se naši mučili, a na kraju je Domagoj Vida bio spasitelj, zabio je u 74. minuti. 

- Teška utakmica, znali smo da će biti tako, ali najbitnija je pobjeda. Trebamo se sad odmoriti za utorak, rekao je kapetan Luka Modrić, a onda kritizirao Fifu. 

- Neizvjesnost je utjecala na nas. Sinoć smo dobili informaciju da se ne igra uopće, onda malo kasnije legneš u krevet, a ujutro te probude kao u vojsci i kažu ti da danas igraš. Naravno da to nije adekvatna priprema za tako važnu utakmicu i zato je dobro da smo pobijedili. Fifa je tako pokazala da ne brine za igrače, za momčadi. Najvažnije joj je da se odigra, bez obzira može li se netko ozlijediti i odgovara li to jednoj ili drugoj momčadi. Tako sad mi moramo za malo više od 48 sati igrati protiv Turske. Organizacijski je to jako loše, ali što je tu je. Moramo se odmoriti i pripremiti za sljedeći susret.

Hrvatska je sad prva u skupini, ima dva boda više od Ukrajine. - Nadam se da ćemo ostati na vodećoj poziciji nakon utorka, napravit ćemo sve za pozitivan rezultat. - Zahtjevno je pratiti ovakav ritam, ali nikoga za to nije briga. Da jest, našao bi se neki drugi termin, možda pomaknut Tursku za jedan dan. Ne smije nam to ipak biti alibi, idemo se odmoriti i odigrati veliku utakmicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije