Hit HNL-a

Lokomotiva na grudski pogon! Jerko Leko na klupi, Mateo Marić u igri

mateo marić
09.01.2021.
u 10:57

Ponajbolji i najstandardniji igrač NK Široki Brijeg u aktualnoj sezoni, 22-godišnji Mateo Marić iz Gruda napravio je transfer s Pecare u NK Lokomotiva Zagreb, momčad hrvatskog prvoligaša s kojim je dogovorio višegodišnji ugovor.

„Na odlasku iz Širokog Brijega želim se zahvaliti svima u klubu, a najviše onima koji su mi dali priliku napraviti prve korake u nogometnoj karijeri. Hvala stručnom stožeru i svim suigračima s kojima sam imao čast dijeliti svlačionicu. Postali ste moja druga obitelj. Također, hvala i svim navijačima bez kojih nogometna priča u Širokom Brijegu ne bi bila ista. Na kraju, najveća zahvala ide mojoj obitelji koja mi je bila najveća podrška, poglavito u teškim trenutcima“, kazao je Mateo Marić i poželio sreću momčadi u nastavku karijere. „NK Široki Brijeg će mi zauvijek ostati u srcu. Želim mu svu sreću u budućnosti i da uvijek bude tamo gdje pripada – u samom vrhu Premijer lige BiH. To vam od srca želi vaš Mara“, poručio je Marić na odlasku.

Mateo Marić standardni je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i mlađi brat Mirka Marića, nekadašnjeg napadača Širokog Brijega koji je, između ostalih klubova, jedno vrijeme, također, igrao za zagrebačku Lokomotivu, a danas nastupa za talijansku AC Monza.

Također, klupu Lokosa preuzima još jedan Gruđanin! Radi se o Jerku Leki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije