IMAO DRUGOG FAVORITA

Legenda tvrdi da Luka nije zaslužio nagradu, ali zna zašto ju je dobio

Reuters/Pixsell
08.12.2018.
u 12:51

- Nema dileme da je Modrić imao odličnu sezonu i nekako mi je jasno da su mu s tog aspekta dali nagradu.

Luka Modrić postao je prvi nogometaš koji je prekinuo 11 godina dugu dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija te uzeo Zlatnu loptu. 

Iako je iza hrvatskog kapetana sjajna godina, ima onih koji mu osporavaju da nagradu nije zaslužio. Jedan od njih je i legendarni Brazilac Rivaldo koji je Zlatnu loptu dobio 1999.

- Nema dileme da je Modrić imao odličnu sezonu i nekako mi je jasno da su mu s tog aspekta dali nagradu. Osvojio je Ligu prvaka s Realom i pomogao Hrvatskoj da dođe do finala Svjetskog prvenstva - ističe Rivaldo pa dodaje: 

- Ipak, ja bih svoj glas dao Cristianu Ronaldu. Portugalac je bio fantasičan u Ligi prvaka, a gol škaricama je obilježio sve. I na Svjetskom prvenstvu je dao četiri gola iako je Portugal rano ispao. Za kraj je Brazilac zaključio: 

- Izbor mi je baš nejasan, jer je nevjerojatno da Messi nije u top tri. Ovo kao da je pokušaj da se na silu prekine dominacija Ronalda i Messsija. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?