disciplina 100 metara delfin

Lana Pudar ispisala povijest i osvojila treće mjesto na Svjetskom kupu

30.10.2021.
u 18:03

U pitanju je disciplina 100 metara delfin na kojoj je Pudar isplivala vrijeme 57.39. To je za našu zemlju prva medalja u povjesti ovog natjecanja

Bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar iz Mostara ispisala je povijest osvojivši brončanu medalju na Svjetskom kupu u disciplini 100 metara delfin. Pudar je izborila danas treće finale na ovogodišnjem Svjetskom kupu u Kazanu, a danas je došla i do prve medalje.

U pitanju je disciplina 100 metara delfin na kojoj je Pudar isplivala vrijeme 57.39. To je za našu zemlju prva medalja u povjesti ovog natjecanja, piše Klix.ba. 

Zlatnu medalju je u ovoj disciplini osvojila Emma McKeon sa 55.63, dok je treća bila Maria Ugolkova.

Uspjeh mlade bh. plivačice još je veći s obzirom na to da je nastupala u konkurenciji sa seniorkama, a tek joj je 15 godina.

"Bosno i Hercegovino budi ponosna, imaš na koga. Lana Pudar treće mjesto na Svjetskom kupu u Kazanu u disciplini 100 metara delfin s vremenom 57.39. Prva medalja u povjesti BiH na Svjetskom kupu. Kapa do poda Lana, čestitke trenerima Aleni i Goranu. Idemo dalje, nema stajanja", priopćili su iz Laninog Kluba vodenih sportova Orka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?