Željko Kopić

Krznarov nasljednik: Živim za Dinamo!

kopić barišić
02.12.2021.
u 12:48

Željko Kopić (44) imenovan je novim trenerom Dinama nakon što je Damir Krznar sinoć poslije poraza od Rijeke i ispadanja iz Kupa podnio ostavku.

Kopić, koji je do sada bio direktor omladinske škole Dinama, vodit će prvu momčad do kraja polusezone, a danas se predstavio u Maksimiru.

– Godinu dana sam na poziciji voditelja nogometne škole i zajedno s klubom smo napravili puno. Specifičan je trenutak koji se sinoć dogodio. Svi zajedno stajali smo iza Damira i momčadi, vjerovali smo da će se rezultati popraviti, ali je završilo tako kako je završilo. Damir je povukao svoj potez, uprava je obavila razgovor sa mnom i ja sam se kao djelatnik kluba koji živi za Dinamo stavio na raspolaganje. Dogovorili smo da ćemo do kraja sezone napraviti sve što je u našoj moći da ostvarimo rezultate kakvi se priželjkuju.

Kopić je bio trener Hajduka koji u nedjelju stiže na Maksimir.

– Svi znaju da sam bio trener u Splitu, maksimalno sam radio u interesu Hajduka i u jednom periodu imao jako kvalitetne rezultate. Svi koji su pratili moju trenersku karijeru znaju da mi nije bilo previše lagano i da sam prolazio kroz dosta zahtjevnih situacija – rekao je Kopić pa najavio derbi.

– Očekujem ozbiljnu utakmicu, znam dobro mentalitet Hajduka. Pratio sam trenera Dambrauskasa i napravit ćemo sve da budemo pravi. Dinamo ima kvalitetu, ali se negdje po putu pogubila nit. No, moja vjera u svlačionicu je apsolutna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije