Nogomet

Krupin Aleksandar Vukotić na meti Crvene zvezde

13.06.2017.
u 09:00

NK Krupa počela je pripreme za novu sezonu. Trener Slobodan Starčević će na prvom okupljanju imati gotovo kompletan tim iz prethodne sezone, ali je veliko pitanje tko će od igrača ostati do kraja jer interesa ima za sve vodeće nogometaše. Tako je Aleksandar Vukotić na meti beogradske Crvene zvezde, mostarskog Zrinjskog, ali i nekoliko klubova iz inozemstva.

-Istina je da sam imao poziv Crvene zvezde za koju navijam od djetinjstva. Nakon sastanka s upravom znat ćemo sve oko dalje karijere. Imam ugovor i mislim da ćemo izabrati pravo rješenje. Volio bih zaista ići u Beograd da ispunim jednu želju, više nego u inozemstvo. Mlad sam igrač i za mene će sigurno biti još izazova. Što se tiče Zrinjskog zaista ne znam za ponudu i uz sve uvažavanje prvaka BiH koji je sjajno organiziran i uspješan klub volio bih napraviti dodatni iskorak u karijeri, tako da mi je inozemstvo prioritet uz dogovor s klubom – rekao je Vukotić.

Trener Krupe Slobodan Starčević je već napravio plan priprema, a s upravom je na pragu da se dogovori oko ostanka nekoliko igrača.

- Pripreme ćemo obaviti na našem stadionu i za to vrijeme odigrati dvije utakmice na kojima ćemo provjeriti formu i igrače koji dođu na probu. Na drugi dio priprema odlazimo 26. lipnja i ostajemo 15 dana i to na Zlatiboru. Planirano je da tu odigramo šest susreta – istakao je Starčević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije