BUNDESLIGA

Kriza se nastavlja: Kovač uvjerljivo izgubio na domaćem terenu!

06.10.2018.
u 20:53

Gosti su nakon 16 minuta igre imali već 2:0. Plea je u desetoj minuti preciznim udarcem s 18 metara donio 1:0, da bi u 16. minuti vodstvo gostiju udvostručio Stindl.

Nastavlja se kriza u Bayernu! U utakmici sedmog kola Bavarci su kod kuće izgubili od Borussije Mönchengladbach 0:3. 

Gosti su do tog vodstva stigli već nakon 16 minuta igre. Plea je u desetoj minuti preciznim udarcem s 18 metara donio 1:0, da bi u 16. minuti vodstvo gostiju udvostručio Stindl. Konačna potvrda pobjede gostiju stigla je u 88. minuti Herrmann.

Niko Kovač je i uoči ove utakmice bio pod velikim pritiskom jer momčad nije slavila ni u prethodna tri nastupa. Naime, remizirali su kod kuće protiv Augsburga i Ajaxa, a izgubili na gostovanju kod Herthe.

Navodno su mu i igrači okrenuli leđa, neki nezadovoljni stalnim rotacijama, drugi minutažom. Prvi čovjek Bayerna Uli Hoeness prije nekoliko dana Kovaču je poslao jasnu poruku:

- Kovač mora preuzeti krivicu. Puno smo rotirali igrače i trener je koji će na kraju odgovarati svojom glavom za rezultate - rekao je Hoeness.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije