Hrvatski napadač

Kramarić ispisao povijest Hoffenheima: Bayern je pokazao zašto je jedna od najboljih momčadi

Andrej Kramarić
Getty Images
05.04.2017.
u 07:39

Hoffenheim slavi Andreja Kramarića. Hrvatski napadač 11. golom sezone u 27. kolu Bundeslige srušio je vodeću momčad Bayern. I to kako, sjajnim golom s 20-ak metara za prvu povijesnu pobjedu Hoffenheima nad Bavarcima.
"Svi smo dali sve od sebe, što je bio ključ za pobjedu. Borili smo se od prve do zadnje sekunde. U drugom poluvremenu nam je bilo jako teško, jer Bayern je pokazao zašto je jedna od najboljih momčadi na svijetu. Umorni smo, ali jako sretni", rekao je Kramarić, piše Goal.

"Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme, bili savršeno. U nastavku je Bayern stisnuo, ali imali smo sjajnog Baumanna na golu. Presretan sam jer je ovo prva pobjeda nad Bayernom", rekao je trener Hoffenheima Julian Nagelsmann.

Trener Bavaraca Carlo Ancelotti je istaknuo:

"Čestitke Hoffenheimu. Malo su nas iznenadili u prvom poluvremenu, a mi obrambeno nismo bili dobri. Općenito, prvo poluvrijeme nije bilo dobro. U nastavku smo imali nekoliko prilika za izjednačenje, ali ima dana kada jednostavno ne ide. To je nogomet."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije