NAPETA ZAVRŠNICA

Kovač izgubio živce: Pogledajte kako se naguravao s velikim prijateljem

20.05.2018.
u 18:15

Bavarci su tražili jedanaesterac nakon prekršaja nad Martinezom, a sudac uz pomoć VAR-a odlučio da nema kaznenog udarca.

Niko Kovač u svojoj je posljednjoj utakmici na klupi Eintrachta ostvario najveći trenerski uspjeh u karijeri. Jučer je u Berlinu s 3:1 slavio protiv Bayerna i osvojio njemački kup. 

Bio je to odličan susret u kojem je Bayern u sudačkoj nadoknadi kod rezultata 2:1 lovio gol koji bi ga ostavio u igri, a Eintracht se branio. Bavarci su tražili jedanaesterac nakon prekršaja nad Martinezom, a sudac uz pomoć VAR-a odlučio da nema kaznenog udarca. 

To je razljutilo sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića koji je pokušao razgovarati s četvrtim sucem, no u sve se uključio Kovač i došlo je do kraćeg naguravanja.

Inače, Kovač i Salihamidžić su veliki prijatelji. Igrali su zajedno u Bayernu, a Braco je imao veliku ulogu kod izbora bivšeg hrvatskog izbornika za novog trenera Bavaraca. Odmah nakon utakmice strasti su se smirile, a Salihamidžić je rekao da to nije ništa ozbiljno i da su takve stvari u nogometu uobičajene.

Video pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije