Na Pecari se i dalje nižu novosti, trener Budimir sprema momčad za novu sezonu

Konkurencija sve jača, stižu i Hajdukovi "Europljani" Marko Capan i Jere Vrcić

19.07.2023.
u 15:00

Jučer su na Pecaru trebala doći dvojica nadarenih juniora Hajduka, članova momčadi Bijelih, koji su igrali ovogodišnje finale Lige prvaka za juniore protiv AZ Alkmara, nizozemskoga prvaka.

Još dva prava igrača

To su lijevi hitri krilni napadač Jere Vrcić te "plemeniti srednjak" Marko Capan.

No, taj se dvojac zadržao još jedan dan u Splitu kompletirajući papirologiju pa će se tek danas (srijeda) priključiti momčadi Širokog Brijega, koju sada vodi njihov bivši trener s Poljuda Marijan Budimir. Za dolazak dvojice hajdukovaca na Pecaru znamo odavno, ali nismo znali njihova imena.

- Ovime nije zaključena lista dolazaka pojačanja na Pecaru. I dalje pokušavamo pronaći još dva prava igrača određenih profila. U pitanju su jedan zadnji vezni igrač i jedan "veznjak" ofenzivnih sklonosti s kojima pregovaramo - kazao nam je sportski direktor Širokoga Brijega Slavko Brekalo.

Još se priča o prijateljskome ogledu na Pecari u nedjelju između Širokog i Tomislava (4:0) u kojemu je domaća momčad pokazala da je (unatoč tropskim uvjetima na toj utakmici) na dobrom putu ući spremna u skorašnju novu premijerligašku sezonu.

- Momčad je odigrala jako dobru utakmicu, osobito 45 prvih minuta. Uz dva pogotka, izradila je još niz zrelih prigoda do odmora. Bilo je dobro i u nastavku. I u napadu i u obrani igrači su se držali dogovora i igrali moderan nogomet.

S druge strane stajao je solidni Tomislav, koji je svladao Igman te protiv Posušja do 70. minute bio u vodstvu. Ipak, čeka nas još puno rada, nakon čega bismo trebali biti bolji i spremniji za ulazak u prvenstvo - rekao je nakon utakmice sa starim sportskim prijateljem, "federalcem" Tomislavom, trener momčadi s Pecare Marijan Budimir...

Ogled protiv Igmana

- Umjesto Veleža s kojim smo trebali igrati posljednju probu uoči početka sezone, protivnik u "generalki" 22. srpnja bit će nam Igman. Utakmica se igra na Pecari u subotu u 18.30, kao i protiv Tomislava. Htjeli smo igrati kasnije, no Konjičani se žele ranije vratiti kući pa smo im izišli u susret - kazao nam je Slavko Brekalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije