Vejnović napustio Slaviju

Klubu želim brz povratak u Premijer ligu, imam ponude iz BiH i inostranstva

asdas
24.05.2016.
u 19:01

Bh. nogometaš Nemanja Vejnović je nakon ispadanja FK Slavija iz Premijer lige BiH odlučio napustiti klub i pronaći novu sredinu

Iako se nakon prvog dijela sezone činilo kako će Slavija bez većih problema izboriti opstanak u društvu najboljih, to se nije dogodilo, pa će Sokolovi naredne sezone igrati u 1. ligi RS. Vejnović nije krio razočaranje. "Napustio sam Slaviju, veoma mi je žao što se ovako završilo. Slavija nije zaslužila ispadanje u niži rang, veliko je ime bh. nogometa. Drugi dio sezone je bio katastrofalan, ali ne želim nikoga optuživati. U Slaviji sam doživio najljepše i najtužnije trenutke u karijeri. Nadam se da će se klub uskoro vratiti u Premijer ligu, jer tamo pripada. Sada već bivši nogometaš Slavije ima nekoliko ponuda za nastavak karijere. "Imam ponudu iz Češke, Slovačke, Slovenije, nekoliko ponuda iz Srbije i dvije iz BiH, ali još ništa nisam odlučio. Ne želim žuriti", završio je Vejnović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?