POZNATI KOEFICIJENTI

Kladionice ponovo podcjenjuju Hrvatsku?! Vatrene vide tek na trećem mjestu skupine

03.12.2023.
u 15:18

Kada je riječ o konačnom pobjedniku turnira Hrvatska je na desetom mjestu. Najviše šanse kladionice za sada daju Engleskoj s 4,5. Slijedi ih iznimno moćna Francuska s 5, a Njemačka je treća s koeficijentom 7

Subotnji ždrijeb za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj je 'vatrenima' dodijelio izazovnu skupinu. Protivnici će hrvatskim reprezentativcima biti Španjolci, Talijani i Albanci. Prema svemu sudeći nitko od sudionika nije osobito oduševljen ovim ishodom, no momčadi će morati biti spremne za teške utakmice.

Dan nakon ždrijeba kladionice su ponudile koeficijente za prolaz skupine i osvajanje naslova prvaka. U prvoj fazi natjecanja čak su dvije iznimno teške skupine. Jedna "skupina smrti" je ona u kojoj su svoje mjesto pronašle Francuska, Nizozemska i Austrija, druga je skupina B u kojoj se smjestila Hrvatska. 

Koeficijent da će Hrvatska završiti na prvome mjestu je čak 6. Španjolska je favorit s koeficijentom 1,75. Italija je druga s 4, a koeficijent na Albaniju je visokih 41. Također, ponuđeni su koeficijenti za sam prolazak skupine.

U osminu finala prolaze prve dvije momčadi iz svih skupina, a pridružit će im se i četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije. Koeficijent na prolazak Španjolske je 1,2. Za Italiju 1,6, a za Hrvatsku 1,85. Očekivano, u ovakvoj konkurenciji najmanje se šanse daju Albaniji s koeficijentom za prolazak od 5.

Kada je riječ o konačnom pobjedniku turnira Hrvatska je na desetom mjestu. Najviše šanse kladionice za sada daju Engleskoj s 4,5. Slijedi ih iznimno moćna Francuska s 5, a Njemačka je treća sa 7. U prvih pet svoje su mjesto našle Španjolska s koeficijenom 8 i Portugal sa 9. 

Aktualni prvaci Talijani i Belgija izjednačeni su na koeficijentu 15. Između njih i Hrvatske smjestile su se Nizozemska s koeficijentom 17 i Danska sa 34. Koeficijent na pobjedu Hrvatske iznosi 41.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?