HŽRK Grude upisale devetu pobjedu

“Kćeri bure” nezaustavljive, kao orkan propuhale kroz Goražde

22.11.2016.
u 08:00

Ženska rukometna kaznena ekspedicija u 9. je kolu Premijer lige BiH naprosto prohujala kroz Goražde, usput potpuno razbila istoimenu domaću ekipu, što se vidi i po konačnom 50:26 rezultatu.

Prve minute donijele su malu i kratkotrajnu neizvjesnost. Goraždanke su povele 1:0, zatim izjednačile na 2:2, ali to je s njihove strane bilo sve.

U 15. minuti na semaforu je pisalo 5:13, a na kraju poluvremena 12:23. Ovaj put oslabljenje neigranjem važnih igračica Anite Azinović i Klare Mikulić, “kćeri bure” i u nastavku su utakmice nastavile ozbiljno, iako se prvih desetak minuta igralo “pogodak za pogodak”.

No, onda su ubacile u veću brzinu i napravile niz 11:0, “ubivši” tako svaku želju Goraždanki za jačim otporom. Tko zna što bi bilo, da trenerica Zlata Zubac u posljednjih desetak minuta utakmice nije u igru poslala djevojke koje inače manje igraju. Ni to nije pomoglo domaćim rukometašicama, jer grudske su nade do kraja podigle razliku na konačnih 24 plus...

Nakon devet kola Gruđanke su zadržale niz nepobjedivosti i vodstvo na ljestvici s maksimalnih 27 bodova. Sljedećeg vikenda u 10. kolu, pretposljednjem u prvom dijelu sezone, Gruđanke će u svojoj dvorani Bili Brig ugostiti mostarsku Katarinu. Naravno, očekuju još jednu pobjedu na putu do trećega uzastopnog naslova prvakinja BiH.

GORAŽDE: Selimović, Barut 12, Zejnilhodžić, Hrelja 1, Halimić, Alikadić 3, Kostić 1, Marić 15, Srna, Odžaković, Pašović, Jašarević 3, Ajanović, Perla 2, Bujak. Trener: Damir Marevac.

GRUDE: Križanac, Marić 12, Čutura 9, Nikić, Vrančić 10, Gudelj 7, Bandić, Prusina 7, Kraljević 3, Milas, Boras, Kondža 2. Trenerica: Zlata Zubac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije