Karoglan objasnio zašto je izvadio Dolčeka nakon 12 minuta

Mislav Karoglan
28.10.2023.
u 08:36

Trener Hajduka Mislav Karoglan na konferenciji za medije objasnio je zašto je u 84. minuti utakmice sa Slaven Belupom (0:1) iz igre izvadio Ivana Dolčeka, s obzirom na to da ga je uveo svega 12 minuta ranije. Podsjetimo, Hajduk je pobijedio koprivničkog prvoligaša 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Marko Livaja, koji je u 44. minuti realizirao kazneni udarac.

"Uveo sam ga jer računam na njega. Izvadio sam ga jer je Belupo ušao visinom. Ideja je bila ući u 5-3-2, da dobijemo visinu s Elezom i da s dva napadača pokušavamo sačuvati loptu. Kada nekoga voliš, onda mu se ispričaš", objasnio je Karoglan, koji je poljubio Dolčeka nakon što ga je izvadio iz igre.

Dolček nije bio zadovoljan što je izašao iz igre nakon 12 minuta provedenih na terenu te je gestikulirao prema klupi dok je napuštao teren. Komentator televizijskog prijenosa na kanalu MAXSport također je bio zbunjen, a Dolček je nezadovoljstvo iskazao i gestama na klupi. Bacio je komad opreme i nervozno gunđao, prenosi Index.hr.

Karoglan je komentirao i cjelokupnu utakmicu: "Imali smo dva lica. Bili smo dobri u prvom poluvermenu, dok smo u drugom više vidjeli kvalitetu Slavena. Znao sam da su dobri i u to sam se uvjerio. Momcima čestitam na pokazanom karakteru. Imali su četiri poraza u šest utakmica. Bitno je da smo trenutno prvi. Trebamo nastaviti puno raditi i napredovati."

Hajduk je pobjedom nad koprivničkim klubom preuzeo prvo mjesto s 24 boda, jednim više od Rijeke, koja ima i utakmicu manje. Dinamo je treći s 19 bodova, odnosno dvije utakmice manje od Hajduka. Slaven je osmi s 13 bodova.

"Neke stvari su mentalne. Belupo je izašao visoko, neke stvari sigurno trebaju biti bolje. Ne smijemo tako propadati, ali da me netko prije dva dana pitao što očekujem u ovoj utakmici, rekao bih pobjedu. Zanimala me samo pobjeda. U prvom poluvremenu smo bili bolji nego što sam mislio", izjavio je Karoglan, kojem je ovo bila prva utakmica u drugom mandatu nakon što je zamijenio Ivana Leku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije