WEMBLEY

Joshua u boksačkom spektaklu srušio Rusa i osvojio naslov!

23.09.2018.
u 08:45

Anthony Joshua u sedmoj je rundi nokautirao Aleksandra Povjetkina na Wembleyju

Anthony Joshua nokautirao je Aleksandra Povjetkina na Wembleyju u borbi za naslov svjetskog prvaka prema WBA, WBO i IBF verzijama. 

Rus je dominirao u prvih šest rundi, ali je onda ostao bez snage. Joshua je nakon toga preuzeo kontrolu u meču i u sedmoj rundi nokautirao protivnika. Sudac je prekinuo borbu pa je tako Joshua obranio naslove. 

- Hvala svima, ali posebno mome protivniku. Dajte mu pljesak - rekao je Joshua na što je publika odgovorila zvižducima.

- Povjetkin je vrlo težak protivnik i pokazao je to večeras. Bio je snažan u glavi, ali slab u tijelu - dodao je Joshua.

Povjetkinu je to bio drugi poraz u karijeri nakon što je izgubio od Klička 2013. godina. Joshua je u 22. profesionalnoj borbi stigao do isto toliko pobjeda od čega je 21 put slavio nokautom.

Tamnoputi Englez iz Watforda je već jednom nastupio na Wembleyu. Prije dvije godine je u engleskom hramu nogometa savladao Vladimira Klička, čime je došao do tri titule, a dok je posljednju osigurao oduzevši ju Josephu Parkeru u svom posljednjem meču. Jedini pojas koji mu sada nedostaje je WBC  kojeg drži u rukama Amerikanac Deontay Wilder koji će se 1. prosinca u Los Angelesu boriti protiv Tysona Furyja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije