ZADNJA UTAKMICA ZA NJEGA

Još jedan igrač se oprostio!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
26.01.2018.
u 18:20

- Očito mi nismo tako dobri kao što smo mislili i ovo je možda realnost

Nakon što je Hrvatska pobijedila Češku i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu, Ivan Čupić za RTL je iznio svoja razmišljanja o nastupu kauboja. 

- Očito mi nismo tako dobri kao što smo mislili i ovo je možda realnost. Činjenica je da smo tri zadnja natjecanja bez medalje i neki razlog za to sigurno postoji. Očito nam nešto nedostaje za medalju, ali ja ne mogu detektirati što, rekao je Čupić i otkrio: 

- Ovo je bilo moje zadnje natjecanje. Za ovaj dres moraš uvijek biti spreman davati 300 posto. Na svakoj utakmici, na svakom treningu. Ja osjećam da to više nisam u stanju i najpoštenije je u ovom trenutku reći zbogom. Nisam više spreman ni psihički ni fizički, priopćio je Čupić svoju odluku. 

RTL-ov stručni komentator Davor Dominiković bio je razočaran zbog takve odluke. 

- Tijekom utakmice sam rekao da su naša krila najbolja na ovom turniru. Zato me šokiralo to što je Čupić rekao jer njegov povratak je za mene bio dobitak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije