Pecara

Jesenas je dva puta bilo po 1:0 za Široki u Zenici, sada se traži nova pobjeda

22.04.2017.
u 09:00

Nakon što su u utorak uzalud putovali u Sarajevo na uzvratni susret polufinala Kupa BiH na Grbavicu protiv Željezničara, a u srijedu se neobavljena posla zbog snježne mećave vratili kući, nogometašima Širokog Brijega ostalo je pripremati se za današnji prvenstveni susret u Zenici protiv Čelika, a nakon toga će opet u prvi plan doći “utakmica godine” na Grbavici, koja će se igrati u srijedu 26. travnja. U međuvremenu, uz redovite treninge, Širokobriježani su imali prigodu “meziti” ničim potkrijepljene izjave gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića o tome da je Široki “pustio” bodove Metallegheu u prošlom kolu na Pecari (te i one u 19. kolu istoj momčadi na utakmici u Banjoj Luci (oba puta 0:1). I, dok su iz Jajca oštro odgovorili na “podbadanja” iz Zenice, na Pecari su šutjeli, ne htijući ulaziti u nepotrebne rasprave i čuvajući mir u svojim redovima. Igrači su redovito trenirali, a jučer poslije podne otputovali za Zenicu. Trener Goran Sablić vjerojatno će izvesti isti ili sličan sastav kao protiv Metalleghea koji je tada doživio neugodan poraz. Sablić je ranije najavio da će u svim utakmicama do kraja prvenstva “igrati na pobjedu i tri boda”, ne osvrćući se na probleme oko ostanka koji muče Čelik i druge klubove.

Dakle, za Široki bi u Zenici mogao zaigrati ovaj sastav: Bilobrk, Barišić, Zlomislić,Čabraja, Ivanković, Sivrić, Menalo, Lončar, Bralić, Krstanović, Marković. No, moguće je da od početka nastupe: Ćorluka, Pandža, Brekalo, Kožul, Sesar, Marina, Wagner, Baraban, Juričić... U konkurenciji za nastup nije samo ozlijeđeni Dino Ćorić. Bit će ovo treći susret Širokobriježana i Zeničana u aktualnom prvenstvu. Jesenas je Široki oba puta slavio po 1:0. U Zenici gol je dao Menalo, na Pecari strijelac je bio Wagner. Uz današnji susret Široki i Čelik igrat će i u posljednjem 10. kolu doigravanja u Ligi za ostanak. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije