Nogomet

Janjić: Vjerujem da možemo do ostanka u najelitnijem razredu

Aleksandar Janjić
21.01.2016.
u 07:00

Aleksandar Janjić je novi trener nogometnog kluba Borac iz Banje Luke. On će na tom mjestu zamijeniti Željka Vranješa, odlučila je nova uprava banjolučkog premijerligaša.

Optimistični Janjić

Janjić dolazi iz srbijanskog superligaša Javora iz Ivanjice, a tijekom karijere je vodio još nekoliko klubova poput Rada, Voždovca, Smedereva. Novi trener Borca ističe da vjeruje kako može ostvariti klupske ambicije.
- Iskreno, da ne vjerujem u to, ne bih ni dolazio u Banju Luku. Pratio sam malo ligu Bosne i Hercegovine, znam kvalitetu ekipe, tako da se niti malo ne bojim ovoga izazova. Ne bih ništa još detaljno govorio do službenog predstavljanja, dok ne budem u potpunosti upoznao ekipu. Tijekom dana riješit ćemo neka bitna pitanja oko igračkog kadra, tako da ću imati jasniju sliku i moći ću kazati neke stvari oko svojih zamisli, istaknuo je novi trener Banjolučana Aleksandar Janjić.

Jasnija slika

Banjolučani će novog trenera, a nadaju se također i nekoliko igrača, javnosti i navijačima predstaviti danas u 12 sati.
Tada će imati i puno jasniju sliku oko igračkog kadra i treninga, a novi sportski direktor Branimir Tulić ističe da je već poznat i plan priprema.
- Očekujem da već u petak odemo na pripreme u Etno selo Stanišić, zatim ćemo ići u Makedoniju, na Ohrid, gdje ćemo tražiti formu za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH i odigrati nekoliko prijateljskih mečeva.
Vjerujem da ćemo na predstavljanju trenera imati i nekoliko novih-starih igrača. Ne bih sada o tome, dok sve ne bude službeno, ali trebamo riješiti nekoliko nogometaša kako bismo znatno jači dočekali nastavak sezone, poručio je sportski direktor Borca Branimir Tulić.
Iako nisu željeli službeno govoriti o imenima, jasno je da su već dogovoreni Boris Raspudić i Darko Maletić, dok je blizu dogovora i Aleksandar Jevtić, nekadašnji napadač Crvene zvezde koji je igrao u Bate Borisovu. Međutim, traži se pojačanje i u veznom redu, dok je Uglješa Radinović zatražio papire kako bi karijeru nastavio u drugom premijerligašu, a spominje se mostarski Zrinjski kao nova destinacija. Jedna od želja Banjolučana bio je Bojan Puzigaća, ali je on odlučio potpisati za beogradski Voždova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije