Nakon Juventusa

James: U uzvratu moramo istrčati na teren i ubiti ih

Colombia's soccer player James Rodriguez controls the ball during his presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, July 22, 2014. Real Madrid have signed Rodriguez from Monaco on a six-year contract, the La Liga club said on Tuesday. The World
Foto: Reuters/PIXSELL
06.05.2015.
u 09:14

"Ne smijemo gubiti nadu, jer rezultat nije nepovoljan. Ne zaboravite da imamo uzvrat, na svom stadionu i pred svojim navijačima. Bernabeu će gorjeti, navijači će nas nositi do pobjede", kazao je James

'Uzvrat? Moramo istrčati na teren i 'ubiti' ih!', recept je to Jamesa Rodrigueza za uzvratnu utakmicu njegova Real Madrida i Juventusa u polufinalu LP-a. Juve je prvu dobio 2:1

James Rodriguez nije previše dramio, za njega poraz 2:1 od Juventusa i nije toliko loš.

"Ne smijemo gubiti nadu, jer rezultat nije nepovoljan. Ne zaboravite da imamo uzvrat, na svom stadionu i pred svojim navijačima. Bernabeu će gorjeti, navijači će nas nositi do pobjede", kazao je James i nastavio:

"Juventus je imao puno sreće. Pa ja sam pogodio prečku i čini mi se da je netko od njihovih braniča skrenuo tu loptu."

U uzvratu Real mora ići na sve ili ništa, nema kalkulacija.

"Juventus će se u Madrid doći braniti. Jaka je to momčad, ali mi ne smijemo gubiti vjeru u sebe. Nitko ne očekuje da će to biti laka utakmica, ali imamo vremena za dobru pripremu. Moramo istrčati na teren i 'ubiti' ih!", kaže James Rodriguez i zaključuje:

"Moramo skupiti glave i ujediniti se. Svi smo ovdje s istim ciljem. Juventus je klasična talijanska momčad, sjajno se brane i to su dokazali već nebrojeno puta. Mi nemamo nikakvu drugu opciju nego istrčati na teren i pobijediti. Uvjeren sam da Real prolazi u finale Lige prvaka!"

Realov Meksikanac Javier Hernandez Chicharito nije bio presretan nakon poraza u Torinu...

"Naravno da nisam sretan, pa izgubili smo", kazao je Chicharito i nastavio:

"No dobra je stvar to da nam je za plasman u finale Lige prvaka u uzvratu pred našim navijačima dovoljna pobjeda 1:0! Naučili smo nešto iz ovog poraza, moramo biti puno strpljiviji, ne srljati..."

Juventus se pokazao dostojnim protivnikom. Nije baš 'stara dama'...

"Bili su vrlo motivirani, a uz to su i igrali doma. No Juventus je sjajna momčad, nitko niti nije očekivao da će biti lako", kaže Chicharito i zaključuje:

"Još ćemo se sutra baviti ovom utakmicom, vidjeti gdje smo pogriješili, ali za vikend nas već čeka derbi s Valencijom. Nema odmora ni opuštanja..."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije