JE LI INTEROV SAN MOGUĆ?

Iz Madrida je odmah stigao odgovor na ponudu za Modrića!

Reuters/Pixsell
01.08.2018.
u 12:17

Talijani žele svojoj ligi vratiti stari sjaj, a dovođenje Cristiana Ronalda u Juventus dobar je put za to. A kad bi tamo došao i Luka Modrić, to bi za Serie A bio pun pogodak.

Vijest o navodnim pregovorima Intera i Luke Modrića, koju je jučer objavio Sky Sports, odjeknula je svijetom i odmah su počele rasprave oko toga hoće li hrvatski nogometaš napustiti Madrid. 

Talijani žele svojoj ligi vratiti stari sjaj, a dovođenje Cristiana Ronalda u Juventus dobar je put za to. A kad bi tamo došao i Luka Modrić, to bi za Serie A bio pun pogodak. 

No, koliko god se navijači Intera veselili pri pomisli na to da im dođe naš kapetan, od toga najvjerojatnije neće biti ništa. Naime, talijanskim medijima već je stigao odgovor. 

Španjolska Marca objavila je članak pod naslovom "Interov nemogući san je Luka Modrić."  Tekst je potpisala redakcija Marce, a kako su oni jako bliski Realu (neki ih čak nazivaju Realovo glasilo, nap.a.), ovo se može tretirati kao odgovor kraljevskog kluba Interu. 

"Istina je da ni Real ni hrvatski igrač ne pomišljaju na prekid njihove plodne veze, tako da je Interov san nemoguć. Najbolji igrač SP-a nakon tog natjecanja poručio je da do odlaska u mirovinu želi igrati za Real, a klub nikad ne bi prihvatio ponudu za njega", piše u tekstu pa se dodaje: 

"Ustvari, jedino o čemu Modrić trenutačno razmišlja jest kako osvojiti novi u nizu trofeja s Realom, kada 15. kolovoza bude u Tallinnu igrao protiv Atletica za europski Superkup." 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije