Bojan Bogdanović razočaran je kao i svi igrači nakon poraza od Francuske, očekivao je više od sebe i drugih

Ispadanje u osmini finala je neuspjeh, očekivao sam više

Bojan Bogdanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
06.09.2014.
u 20:23

- Imali smo priliku, loše je išlo u drugoj i trećoj, imali smo na mom šutu priliku za preokret, ali nije ušlo - rekao je najbolji strijelac utakmice.

Hrvatska je imala veliku priliku protiv Francuske za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u košarci, ali više od poraza 64:69 nije išlo. Ukupno su bili bolji od nas i to treba priznati jer dok ih nisu išli šut i efikasna obrana, nismo mogli više od plus osam.

Oni su u trenucima našeg sloma otišli na plus 15 i to je bio kraj. Jesmo se probudili u zadnjih 12 minuta, ali probudili su se i Francuzi pa su nas uništili tricama, koje su trebale biti i naše oružje, ali šuter Rudež je ostao na 8/27 na ovom prvenstvu, Simon nakon prvo ubačaja za tri poena više nije prebacio prvi obruč.
Ante Tomić se prekasno trgnuo i sve je bilo cijelu utakmicu na Bogdanoviću, koji nije razočarao, ali posljednji šut je isforsirao deset sekundi prije kraja napada. Ponijela ga dva prethodna pogotka. Na tome mora raditi, morao se smiriti i kad je već udvojen dodati loptu do slobodnog igrača.

- Imali smo priliku, loše je išlo u drugoj i trećoj, imali smo na mom šutu priliku za preokret, ali nije ušlo. Nisu nas iznenadili, treća četvrtinja nas je koštala prolaska - rekao je Bogdanović i nazvao ispadanje u osmini finala neuspjehom:

- Iskreno, smatram ovo neuspjehom, očekivao sam više od sebe i reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije