šteta

Ipak ništa od dva Hrvata u polufinalu Lige prvaka: 'Ne stigne se oporaviti...'

Slavko Midzor/PIXSELL
05.05.2021.
u 19:16

- Nažalost, nedostajat će nam, a imamo i određene dvojbe oko nastupa Rudigera.

Iako smo se svi tome nadali pa i veselili, ipak nećemo gledati dva Hrvata u uzvratu polufinala Lige prvaka.

Naime, danas se od 21 sat (HRT 2) na Stamford Bridgeu sastaju Real Madrid i Chelsea, no dok će kraljevi u svojim redovima imati Luku Modrića, londonski plavi neće moći računati na Matea Kovačića.

Tu je vijest, kako prenose engleski mediji, potvrdio i trener Chelseaja Thomas Tuchel. – To je utrka s vremenom. Kovačić je osjetio nešto u istom mišiću, ali ne na istom mjestu. Ne vjerujem da će se stići oporaviti. Nažalost, nedostajat će nam, a imamo i određene dvojbe oko nastupa Rudigera – rekao je Tuchel nakon prvenstvene utakmice s Fulhamom u subotu i dodao da su on i njegova momčad spremni za polufinalni dvoboj s Realom.

– Sretan sam što sam došao do polufinala Lige prvaka s ovim dečkima. Spremni smo za tešku utakmicu protiv Reala. Optimističan je i Christian Pulišić, strijelac jedinog pogotka za Chelsea iz prve utakmice koja je završila 1:1:

– S pozitivom idemo u ovaj uzvrat, ali nakon 1:1 u Madridu, posao nije ni približno završen. Chelseaju neće biti lako, posebice jer se zna da u subotu imaju teški prvenstveni okršaj protiv Manchester Cityja. S druge pak strane Zinédine Zidane može računati na povratnike Sergia Ramosa i Ferlanda Mendyja.

– I dalje smo na životu, idemo s idejom da ćemo pobijediti – kaže strateg kraljevske momčadi koji se pak pribojavao nedolaska Marcela. Naime, Brazilac je dan prije utakmice trebao biti član biračkog odbora na izborima u Madridu, gdje se tog jutra i prijavio. Bilo je upitno hoće li zbog toga otputovati s momčadi, no zahvaljujući starijoj gospođi, našao se u zrakoplovu. Marcelo je bio prva zamjena za birački odbor, no ‘uletjela’ je druga zamjena nakon čega mu je dopušteno da otputuje na uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?