ODBIO RAMENOM

Igrače Leipziga gađali bocama piva, Gvardiol oduševio reakcijom

25.11.2021.
u 12:58

Ovo što je izveo će mu sigurno podići kredit kod navijača njegove momčadi 

Leipzig je jučer upisao jednu od najvećih europskih pobjeda u svojoj povijesti - u gostima kod Club Bruggea njemački je klub pobijedio s 5:0.

U redovima njemačke momčadi prvih 80 minuta utakmice odigrao je Joško Gvardiol, a hrvatski je reprezentativac oduševio navijače svoje momčadi reakcijom nakon prvog gola, pišue Sportske novosti.

Naime, kada je Nkunku, strijelac prvog gola, sa suigračima u 12. minuti slavio svoj pogodak, prema igračima Leipziga belgijski su navijači bacali čaše s pivom. Oni se od letećih čaša nisu sakrivali, a Gvardiol je jednu od njih sjajno odbacio ramenom i taj je potez postao pravi hit na društvenim mrežama.

Ovom pobjedom Leipzig je napravio veliki korak prema osvajanju trećeg mjesta u skupini i nastavku europske sezone u Europskoj ligi. Upravo je Club Brugge direktni rival njemačkom klubu jer obje momčadi imaju po 4 boda nakon 5 kola. Manchester City s 12 i PSG s 8 bodova nastavljaju put u Ligi prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije