I ON JE GLEDAO SP

Ibrahimovićeva izjava neće se svidjeti ljudima u Hrvatskoj

Reuters/Pixsell
17.07.2018.
u 17:15

I dalje se vodi velika rasprava oko toga je li Francuska pobjeda zaslužena

I dva dana nakon finalne utakmice Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske (2:4), ne prestaju rasprave oko toga jesu li Francuzi zasluženo došli do naslova prvaka. 

S jedne strane su oni koji čestitaju na zlatu i tvrde da svaka reprezentacija koja u finalu zabije četiri gola itekako zaslužuje prvo mjesto. S druge su pak oni koji tvrde da je potpuno nezasluženo jer je Hrvatska bila bolja, a Francuska je do vodstva stigla uz veliku pomoć sudaca. 

Ovu drugu teoriju najbolje je zastupao legendarni Peter Schmeichel.

– Bez ikakve dileme, Hrvatska je bila bolja momčad od Francuske u prvom poluvremenu, ali tu je na red došao sudac... Eh, da, njegova odluka uništila je finale, rekao je legendarni vratar pa dodao:

– Moramo reći da nas je Hrvatska sve nadahnula i pokazala koliko se može postići kad daješ sve od sebe. Za mene su oni "narodni prvaci". 

U cijelu raspravu uključio se i Zlatan Ibrahimović koji je zapravo čestitao svojem prijatelju Paulu Pogbi, ali je jasno dao do znanja koju teoriju podržava. 

"Pusti ih neka pričaju, utakmica govori sama za sebe", napisao je Ibrahimović. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?