potpisao ugovor

Ibrahimovića dočekala poruka: Manchester, dobrodošao Zlatanu!

Zlatan Ibrahimovic
01.07.2016.
u 19:29

Nakon što je prošao liječnički pregled potpisao je jednogodišnji ugovor s tjednom plaćom od 260.000 eura

Zlatan Ibrahimović je novi igrač Manchester Uniteda, objavio je to sam švedski napadač u četvrtak i tako zadovoljio sve znatiželjnike koji su željno iščekivali njegov sljedeći potez nakon PSG-a.

Šveđanin je u petak stigao na liječnički pregled u Manchester, u svom stilu - helikopterom. Nakon što je prošao liječnički pregled potpisao je jednogodišnji ugovor s tjednom plaćom od 260.000 eura.

"Stiglo je vrijeme Zlatana," poručili su iz redova 'Crvenih vragova', dok je Ibrahimović kazao: "Sretan sam što ću karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Radujem se izazovu igranja u Premier ligi. Jedva čekam početak nove suradnje s Joseom Mourinhom. Tijekom karijere sam uživao i imam lijepe nogometne uspomene. Sada lijepe stvari želim doživjeti i u Engleskoj," poručio je švedski napadač.

A samo 24 sata nakon što je objavio vijest o dolasku u United, Ibrahimović je već preuzeo čitav grad. U samom centru grada, na ekranu u ulazu u poznati shopping centar Andale je osvanula poruka "Manchester, dobrodošao Zlatanu", piše Goal.

Zanimljivo je i da je plakat u neposrednoj blizini klupskog shopa velikog gradskog rivala, Cityja. Čini se da čitav Manchester čeka jako zanimljiva sezona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?