VERBALNI 'RAT'

Ibrahimović vrhunski odgovorio Cantoni, izjava brzo obišla svijet!

Zlatan Ibrahimovic
Instagram
18.07.2016.
u 14:50

"Samo je jedan kralj Manchestera. Ti možeš eventualno biti princ ako želiš. I broj sedam je tvoj ako ga želiš, to ti je moj poklon. Kralj je otišao, živio princ", poručio mu je Cantona

Zlatan Ibrahimović i u Engleskoj nastavlja s onim što je godinama radio po drugim zemljama - zabavlja medije i dolazi u središte pozornosti! Švedski nogometaš nedavno je stigao u Manchester United, a odmah je dobio poruku dobrodošlice od klupske legende Erica Cantone. Kako je Ibro svugdje gdje je igrao bio glavni, što je Cantona bio u Unitedu, po dolasku u Englesku dobio je poruku da ni ne pomišlja na to da će postati kralj, piše Vecernji.hr.

"Samo je jedan kralj Manchestera. Ti možeš eventualno biti princ ako želiš. I broj sedam je tvoj ako ga želiš, to ti je moj poklon. Kralj je otišao, živio princ", poručio mu je Cantona.

Nije se dugo trebao čekati odgovor Zlatana ibrahimovića, za kojeg svi znaju da nema dlake na jeziku. Odgovorio mu je putem švedskih medija, a izjava se brzo proširila svijetom.

- Divim se Cantoni. Čuo sam što je rekao, došlo je do mene. Moram mu reći da se slažem jer neću biti kralj Manchestera... Ja ću biti Bog Manchestera, odgovorio je Ibrahimović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije