oko 1000 hektara

Ibrahimović se počastio: Kupio si šumu za tri milijuna eura...

 Zlatan Ibrahimovic
28.12.2020.
u 19:52

Samo od nogometnih ugovora zaradio je više od 150 milijuna eura, a tko zna koliko još sa svim sponzorskim koje ima i koje je imao. Pa, što je onda tri milijuna eura za Zlatana Ibrahimovića (39)? Upravo tako, skoro pa ništa.

Šveđanin se, naime, za spomenuti iznos ponovio u šumski prostor koji se prostire otprilike 1000 hektara! Na njemu se nalazi nekoliko kuća i kućica, ali glavni je razlog - lov i ribolov, piše 24sata.hr. 

Ibrahimović je veliki ljubitelj lova i ribolova i za lokaciju koju je pronašao uz švedsko-norveško granicu nije previše pitao. Taj si dio Švedske ne može priuštiti baš bilo tko, već uglavnom oni koji ga mogu i platiti poput Ibrahimovića.

On je već mjesec dana van akcije zbog ozljede, prvo bedrenog mišića pa onda i lista. Međutim, ako ste mislili da on sjedi s nogom u zraku, naravno da ne. Ne bi on bio Zlatan. Nedavno je svijetu pokazao video kako u trening-kampu Milanello trči po snijegu u majici kratkih rukava i kratkim hlačama, a poruku "probaj me zaustaviti".

Ipak, zasad su ga na vodećem mjestu ljestvice strijelaca Serije A zaustavili Cristiano Ronaldo i Romelu Lukaku, dok je Ibra s deset golova u šest golova trenutno na trećem mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije