NEGATIVNI KOMENTARI

Ibrahimović božićnom čestitkom razbjesnio vjernike diljem svijeta: Vidi se da si s Balkana

Press Asociation/Pixsell
26.12.2020.
u 10:30

Navijači su ga obasuli negativnim porukama, neki su mu poželjeli da u 2021. ne zabije ni jedan gol, a dio ga je prozivao i zbog podrijetla.

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović (39) čestitao je jučer Božić svim vjernicima, ali je pri tom uspio razbjesniti dobar dio navijača.

Naime, Zlatan je uz poruku "Merry Chriztmaz" objavio i srednji prst. Na Instagramu je za tu fotografiju dobio 1,5 milijuna likeova, no mnogima se poruka nije svidjela.

Foto: Instagram screenshot

Navijači su ga obasuli negativnim porukama, neki su mu poželjeli da u 2021. ne zabije ni jedan gol, a dio ga je prozivao i zbog podrijetla.

"Vidi se da si s Balkana", piše jedan pratitelj, dok drugi dodaje: "Može on otići iz Bosne, ali Bosna iz njega neće nikada."

Ibrahimovića su jednom prilikom pitali koja je njegova religiozna pripadnost budući da mu je otac musliman iz Bosne, a majka katolkinja iz Hrvatske.

- Moja religija je poštovanje drugih. Za sve vjere i za sva mišljenja. Tako sam odrastao, a tako i sada razmišljam - rekao je tada Ibrahimović.

 

Ključne riječi

Komentara 2

BO
Bogodol
15:13 26.12.2020.

Žalosno da je ovako poslao poruku, nisam za to što Muslimani ubujaju po Francuskoj radi vrieđanja Muhameda, navodno je Zlatanu majka Hrvatica (Katolkinja, stvarno ga ničem nije naučila), a otac Musliman, ali ovako vrieđati ljude koji slave Božić je ne dopustivo. Teško se suzdržati i ne zazvati prokletstvo na njega i da mu se noge polome, no to nije u kršćanskom duhu i ne želim mu to, želim mu da mu Bog pamet prosvietli i da se izvine za učinjeno dijelo.

Avatar micelj
micelj
11:12 26.12.2020.

Kod nas se kaze STO MACKA KOTI TO MISE LOVI..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije