U četiri seta Hrvati su bili bolji od nizozemskog para Rojer/Haase, bilo je 6:2, 3:6, 6:3, 6:4

Hrvatskoj treba još bod za povratak u Svjetsku skupinu, Čilić i Draganja pobijedili Nizozemce 3:1 u setovima

Čilić i Draganja
Foto: HTS/Gordana Anders
13.09.2014.
u 18:38

Sutra nas ponovno očekuju dva pojedinačna meča, a samo jedan bod potreban nam je za pobjedu

Hrvatska teniska reprezentacija vodi 2:1 protiv Nizozemske nakon drugog dana doigravanja za ulazak u Svjetsku skupinu Davis kupa! Sjajan meč odigrala su dva Marina, Čilić i Draganja, i pobijedili u igri parova. U četiri seta bili su bolji od nizozemskog para Rojer/Haase, bilo je 6:2, 3:6, 6:3, 6:4.

Bio je to prvi meč Marina Čilića nakon osvajanja US Opena, a ponovno je izgledao odlično. Doduše, vidjelo se da ima umora kod njega, ali odigrao je srčano te zajedno s Draganjom zasluženo slavio.

Prvi set bio je gotov za 34 minute, a naši igrači čak su dvaput oduzimali servis protivniku. U drugom setu probudili su se i Nizozemci, a jedan break bio im je dovoljan da izjednače rezultat.

U trećem setu kod vodstva 3:2 Čilić i Draganja uzeli su servis nizozemskom paru i vodstvo održali do kraja, da bi u posljednju dionicu meča krenuli sjajno - s 3:0 uz dva breaka. Jedan smo odmah vratili, ali smo ipak izdržali do kraja.

Sutra nas ponovno očekuju dva pojedinačna meča, a samo jedan bod potreban nam je za pobjedu. Nadamo se da će ga osvojiti Čilić već u prvom meču.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije