OŠTRA KRITIKA

Hrvatski veznjak na udaru: Ako ga je netko vidio, neka javi

25.01.2018.
u 12:04

I dok je Kovačić na udaru, Modrića hvale: S njime na travnjaku nešto se popravilo, no nije uspio zaustaviti ono što će postati povijesna sramota na Bernabeuu

Real Madrid šokantno je ispao u četvrtfinalu Kupa kralja porazom 2:1 od Leganesa na Santiago Bernabeuu i to nakon što je prethodno imao 1:0 iz prve utakmice.

Nastavljena je tako velika kriza kraljeva, koji u prvenstvu imaju minus 19 u odnosu na Barcelonu. Trener Reala Zinedine Zidane zasad ostaje trener, no jasno je da sada u osmini finala Lige prvaka mora izbaciti PSG.

- Da, pozicija mi je ugrožena... ako ne pobijedimo PSG! A ovaj je neuspjeh težak udarac i moja odgovornost, ja moram pronaći rješenja. Pronalazimo ih, ali ne redovito. Moram se pobrinuti da izađemo iz ove situacije i nastavimo raditi - rekao je Francuz nakon debakla, pa nastavio:

- Ovakvi nam se porazi ne smiju događati. Moja pogreška? Što nismo uspjeli pobijediti..."

- Ne znam je li ovo najgora sezona u Realovoj povijesti, niti me briga. Ja moram ostati pozitivan. Ovo nam je težak udarac, ali sezona nije gotova. Moramo se probuditi.

- Razina igre u prvom poluvremenu bila je neprihvatljiva, jako sam razočaran - zaključio je Zidane. Kapetan Reala Sergio Ramos smatra da ovo nije sramota, već samo neuspjeh.

- Ispadanje iz kupa je sramota? Ne, ja bih to nazvao neuspjehom. Ovo su teški trenuci za nas, ali moramo ostati ujedinjeni i ne smijemo odbaciti ostatak sezone. Moramo naučiti iz pogrešaka.

Kao jednog od glavnih 'krivaca' za neuspjeh Reala španjolski mediji proglasili su Matea Kovačića.

- Ako ga je netko vidio neka to javi Zidaneu. Hrvat koji se vratio nakon ozljede nije Mateo, tek kopija koja mu nije niti blizu - kritizira hrvatskog veznjaka Marca.

Kovačić je odigrao cijelu utakmicu, a Luka Modrić ušao je u 68. minuti.

- S njime na travnjaku nešto se popravilo, no nije uspio zaustaviti ono što će postati povijesna sramota na Bernabeuu - piše Marca o Luki.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije