KALKULACIJE

Hrvatska mora napraviti još samo jednu stvar i plasirat će se na Euro

18.11.2023.
u 20:29

Hrvatsku na Europsko prvenstvo sigurno vodi pobjeda u utorak. Možemo proći i neriješenim ili porazom, pod uvjetom da identičan ishod bude u susretu Walesa i Turske. Dakako, Dalić i ostali o tome neće niti razmišljati nego će u utorak ići na tri boda koja nas vode u Njemačku.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom nad Latvijom došla je vrlo blizu plasmana na Europsko prvenstvo. U utorak od 20:45 na Maksimiru igramo protiv Armenije u posljednjem kolu kvalifikacija i pobjeda nas sigurno vodi na Euro. Na ruku nam je išao remi Walesa i Armenije (1:1) pa vatreni sada opet ovise samo o sebi.

Kolo prije kraja situacija je sljedeća: Turska, koja je osigurala plasman je na prvom mjestu sa 16 bodova, Hrvatska ima 13, Wales 11, Armenija 8, a Latvija 3. U posljednjem će kolu Hrvatska ugostiti Armeniju, a Wales Tursku.

Hrvatsku na Europsko prvenstvo sigurno vodi pobjeda u utorak. Možemo proći i neriješenim ili porazom, pod uvjetom da identičan ishod bude u susretu Walesa i Turske. Dakako, Dalić i ostali o tome neće niti razmišljati nego će u utorak ići na tri boda koja nas vode u Njemačku.

Europsko prvenstvo u Njemačkoj igrat će se iduće godine od 14. lipnja do 14. srpnja. Ždrijeb skupina je 2. prosinca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije