FINAL FOUR LIGE NACIJA

Hrvatska je među četiri najbolje momčadi, evo što ih sada čeka i protiv koga mogu igrati

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
25.09.2022.
u 22:49

Za sada je poznato da je dalje još prošla reprezentacija Nizozemske koja je osvojila skupinu ispred Belgije, Poljske i Walesa.

Hrvatska nogometna reprezentacija na bečkom stadionu Ernest Happel svladala je Austriju s 3:1 i plasirala se na Final four Lige nacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija se tako prvi put plasirala na završni turnir Lige nacija. Vatreni su osvojili skupinu u kojoj su još bili Francuska, Austrija i Danska te prošli među četiri najbolje reprezentacije.

Final four Lige nacija na rasporedu je od 14. – 18. lipnja iduće godine, a domaćin još nije odlučen. Igrat će se polufinala, finale i utakmica za treće mjesto.

Aktualni prvak je Francuska koja neće vidjeti završnicu turnira. Za sada je poznato da je dalje još prošla reprezentacija Nizozemske koja je osvojila skupinu ispred Belgije, Poljske i Walesa.

Skupina A2 razigrat će se u utorak i tu dalje mogu proći Portugal ili Španjolska. Skupina A3 igra se sutra, a u Final four mogu proći Mađarska i Italija.

O parovima polufinala odlučit će ždrijeb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije