Osmina finala Challenge Cupa

HMRK Zrinjski na dva susreta sa SKIF-om

10.02.2018.
u 09:00

Zrinjski će danas (18 sati) i sutra (16 sati) odigrati dva susreta osmine finala Challenge Cupa. Mostarci su jučer krenuli na put preko Sarajeva i Istanbula, dok su noćas trebali stići u Krasnodar, u kojem će im domaćin biti trećeplasirana momčad ruskog prvenstva SKIF Krasnodar.

Dobro raspoloženje

Među plemićima jučer je vladalo odlično raspoloženje. Nasmijana lica i optimizam prisutni su pred utakmice s Rusima. Zabrinut je u jednoj mjeri bio samo trener plemića Zdravko Medić.

- To naše putovanje bit će dugo i sigurno će u jednoj mjeri utjecati na svježinu igrača. Nadam se kako to ipak neće biti previše otežavajući čimbenik te kako ćemo na visokoj razini odigrati te utakmice -kazao nam je Medić uoči polaska na put.

Što se tiče Zrinjskog, igrači imaju velika očekivanja pred utakmice s jakim ruskim klubom. Stručni stožer pred ovaj dvomeč ulazi s dosta opreza.

- Analizirali smo njihovu igru i riječ je o jednoj kvalitetnoj momčadi. Prilično su mlada momčad, ali i mi imamo mlade rukometaše u svojim redovima. U odnosu na nas možda su malo niži u prosjeku, teže brzoj igri. Ipak, najbolje ćemo vidjeti kakav je odnos snaga na toj prvoj utakmici, ali na nama je da damo svoj maksimum i nadamo se najboljem ishodu za nas. Cilj nam je dati sve od sebe i onda se nadati uspjehu - dodao je Medić.

Teški uvjeti

Mostarci su sinoć trebali stići u Krasnodar u večernjim satima. Prije prve utakmice nisu imali priliku osjetiti parket na kojem su trebali igrati prvi susret.

- U nedjelju jutro, na dan druge utakmice, dat ćemo igračima jedan lagani trening kako bismo ih držali budnima do te druge utakmice. Pomalo smo u teškoj situaciji jer, jednostavno, ono što smo trebali proći tijekom pet dana, mi ćemo napraviti za tri. Ipak, idemo dati maksimum pa što bude - zaključio je Medić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije