košarka

HKK Zrinjski otvara sezonu utakmicom protiv momčadi Proma

10.10.2020.
u 13:15

U drugom kolu prvenstva košarkaša na rasporedu je nekoliko zanimljivih susreta. Aktualni doprvak Široki gostuje u Trebinju kod Leotara. Susreti ovih momčadi uvijek su bili zanimljivi. U ovogodišnje prvenstvo Širokobriježani su krenuli pobjedom, dok je Leotar, unatoč dobroj igri, doživio tijesan poraz u Sarajevu od Sparsa. Njihov trener Miro Vukoje najviše očekuje od Đurasovića, Mijovića, Raičevića.

Široki u Trebinju

Za Široki će gostovanje u Trebinju biti pravi test snage momčadi u odnosu na prošlu sezonu. Čapljina nakon poraza u prošlom kolu na svom parketu od Kaknja gostuje kod Bosne, čiji je sastav prava nepoznanica. U zadnji čas pristupilo im je nekoliko igrača pa će neuigranost biti njihov glavni problem. Sarajlije nisu odigrali prvi susret u Mrkonjić Gradu i sada nakon žalbe na registrirani susret koji je registriran u korist Mladosti, očekuju odluku Upravnog odbora Košarkaškog saveza BiH. Zrinjski, nakon što je u prvom kolu bio slobodan, sezonu otvara protiv Proma iz Donjeg Vakufa. Mostarci znaju kako su gosti neugodan protivnik jer su ih prošle sezone iznenadili u dvorani na Bijelom brijegu. Borac iz Banje Luke i drugu utakmicu u nizu bit će domaćin i u goste im stiže sastav Sparsa iz Sarajeva. Banjolučani su u prvom kolu kiksali u svojoj dvorani protiv Tuzlaka, a u susretu protiv Sarajlija nadaju se boljoj igri i otklanjanju slabosti uočenih u njihovu prvom susretu. Sloboda i Kakanj snage će odmjeriti u Tuzli. Obje momčadi počele su gostujućim pobjedama. Sastav Tuzlaka, koje i ove sezone vodi trener Damir Mulaomerović, važi za velikog favorita.

Odgođeni susret

U Bratuncu su večeras trebali gostovati košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada. Zbog toga što su četvorica igrača imala stanovitih simptoma, što upućuje na koronavirus, susret je odgođen. Četvorica igrača bit će tijekom današnjeg dana testirana na koronavirus. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?