ZOV MILANA

Histerija u gradu mode: Jesu li ovo konačni znakovi da Modrić napušta Real?

PA/Pixsell
07.08.2019.
u 12:15

Luke Modrića večeras neće biti u sastavu Reala

Madridski Real večeras će nastupiti u prijateljskoj utakmici protiv Salzburga u Red Bull Areni (19 sati), ali među dvadeset gostujućih nogometaša neće biti Luke Modrića.  

Zinedine Zidane na raspolaganju ima samo četvoricu veznjaka - Kroosa, Casemira, Valverdea i Isca - a kraljevski je klub izostanak Modrića objanio zamorom mišića.

Pa ako je tome doista tako, a možemo u ovom trenutku prihvatiti samo ono što je u Madridu rečeno, pouzdano možemo utvrditi toliko da kapetan hrvatske nogometne reprezentacije ne pati od zamora prstiju.

Opet je Modrić lajkao jednu fotografiju na Milanovu službenom profilu na Instagramu, ovoga puta osmu godišnjicu otkako je Milan u Superkupu pobijedio Inter.

Realovu nogometašu to je već drugi puta da je sa "sviđa mi se" označio jednu Milanovu fotografiju unutar nekoliko dana, te naravno da je to iznova pokrenulo priču o njegovu odlasku u slavni talijanski klub.

Milanovi navijači već mjesecima žive u nadi da će Zvonimir Boban uspjeti isposlovati Modrićev transfer na San Siro već ovoga ljeta, a čini se da je takva mogućnost usko povezana s eventualnim dolascima Paula Pogbe i Donnyja van de Beeka u Real. 

Što osobno Modriću usred tračeva znači lajkanje Milanovih objava, samo on zna, možda se samo dobro zabavlja, ali talijanski mediji iz dana u dan posvećuju nove retke hrvatskom kapetanu.

Novinari Sport Mediaseta u srijedu su detaljno analizirali svaku dosad izgovorenu riječ vezanu uz Modrića i Milan, te u suštini vjeruju da klub doista nešto radi po tom pitanju u najvećoj mogućoj tišini.

Čini se da su sve opcije ipak otvorene...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije