NAVIJAČI SU IH SLAVILI

Hajdukovci plakali dok su primali medalje od Čeferina, slomio se i Budimir, pogledajte emotivne scene

Foto: PIXSELL
1/6
24.04.2023.
u 21:25

Medalje su mladići primili sa suzama, ali sutra na Rivi, gdje se sprema poslijepode spetakularan doček bit će im jasno da za tugu nemaju razloga.

Prejak je bio nizozemski Alkmaar za juniore Hajduka u finalu Lige prvaka u večeri koja je za njih bolna, ali već sutra slika će im izgledati drugačija.

Primili su pet golova, a čvrsto su vjerovali da mogu do kraja: vjerovala je s njima i jedinstveno cijela sportska Hrvatska: zajedno su ih bodrili Zvone Boban, Zlatko Dalić i Aleksandar Čeferin i navijalo se od Zagreba do Splita da Hajduk donese u Split naslov europskog prvaka.

Pa iako u tome nisu uspjeli, ova generacija Hajduka upisala se u povijest i pokazala sve što Hajduk treba biti i kakva je hajdučka filozofija.

Od penala na Westfalenu i slavlja s Torcidom na vrhu ograde tog nogometnog hrama, ova momčad mogla je računati na spektakl na povratku s finala, bez obzira na rezultat.

1/6

Medalje su mladići od šefa Uefe Čeferina primili sa suzama, plakao je uz njih neutješan ovaj put i trener Marijan Budimir, ali sutra na Rivi, gdje se sprema poslijepodne spektakularan doček bit će im jasno da za tugu nemaju razloga.

Čeferin i Uefa nisu imali ni ove noći, jer bolju promociju natjecanja od krcatih tribina na cijeloj ruti Hajduka, sve do finala juniorske Lige prvaka, nisu mogli zamisliti pa iako se na tribinama dogodilo i nekoliko incidenata na tribini Torcide.

Juniore je u finalu bodrilo više od deset tisuća navijača, klub je poveo kompletnu radnu zajednicu u Ženevu, a na svemu što su im priuštili ove sezone, juniorima su se zahvalili pjesmom, bakljadom i skandiranjem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije