Ženski rukomet

Grude i Trešnjevka za djecu doma “Marija - naša nada”

05.02.2017.
u 08:49

Danas u 14 sati u grudskoj dvorani Bili brig odigrat će se prijateljska rukometna ženska humanitarna međudržavna utakmica između dvostrukih uzastopnih prvakinja i osvajačica Kupa BiH, HŽRK Grude, i zagrebačke Trešnjevke, ugledne rukometne ekipe, stalne članice Prve hrvatske lige.

Humana namjena

Prihod s utakmice namijenjen je domu “Marija – naša nada”, ustanovi koja skrbi o djeci s poteškoćama u razvoju s područja ZHŽ-a. Vrijedni organizatori ove sportske priredbe iz HŽRK Grude nadaju se da će Gruđani i ostali ljubitelji rukometa diljem Hercegovine kupnjom ulaznica pomoći domu “Marija - naša nada” koji ima poteškoća u financiranju, jer svakodnevno skrbi o blizu stotinu djece iz Širokoga Brijega, Gruda, Posušja i Ljubuškog. Nadaju se da će i ovaj put, kao i kod organizacije ranijih humanitarnih utakmica (Lokomotiva, Dugo Selo, Trešnjevka), tribine biti dobro ispunjene. Ulaznice se osim u Grudama mogu kupiti (cijena 5 maraka) u Sovićima, Drinovcima, Blidinju, Rakitnu, Širokom Brijegu i Posušju.

Već igrali s Trešnjevkom

Trešnjevka je i prije dvije godine igrala protiv Gruda humanitarnu utakmicu u Posušju pred punim tribinama. Rezultat je u drugom planu, ali ipak recimo da su tada slavile domaće cure (31:27). Uz sve, bit će ovo Gruđankama glavna proba pred nastavak prvenstva i utakmica Kupa BiH. Podsjetimo, Grude su jesenske prvakinje s 11 pobjeda u svih 11 odigranih utakmica.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije