Banja Luka

Goce Sedloski: Borac definitivno zaslužuje igrati u Premijer ligi

15.03.2019.
u 07:30

Široki je izborio plasman u polufinale Kupa BiH. Pobjeda u Banjoj Luci 1:0 mnogo će značiti momčadi trenera Goce Sedloskog na planu samopouzdanja, posebno nakon teškog poraza od Sarajeva u prvenstvenom duelu.

Pobjeda za samopouzdanje

Iako u Banjoj Luci nisu odigrali pretjerano kvalitetnu utakmicu, gosti su ostvarili rezultat po koji su došli i to je za njih u ovom trenutku najvažnije. Momčad se psihički digla nakon neuspjeha i trijumf u gradu na Vrbasu će im sigurno donijeti dozu sigurnosti pred nastavak natjecanja u Premijer ligi.

- Željeli smo da u Banjoj Luci izborimo plasman u polufinale i u toj namjeri smo uspjeli. To je najbitnije iako sam svjestan kako nam igra nije bila na razini koju mi priželjkujemo. Mi smo na domaćem terenu dominirali stvarali prilike, dok je ovdje Borac imao nekoliko prilika. Mi smo na drugoj strani navrijeme postigli pogodak i uveli utakmicu u ritam koji smo željeli. Zabili smo pogodak kad je bilo potrebno i došli do željenog rezultata, ali ćemo u nastavku sigurno raditi kako bismo bili još bolji – poručio je trener Goce Sedloski nakon zasluženog plasmana u iduću rundu.

On je nakon susreta tješio domaćeg stručnjaka Darka Vojvodića kojem je poraz izuzetno teško pao.

- Takav je nogomet. Znam kako to kolegama teško pada, posebno kad ulože sebe u potpunosti. Ipak, nije lako, nekad dolaze pobjede, nekad porazi. Sad mu je teško, ali po onom što sam vidio, Borac zaslužuje vratiti se u Premijer ligu. Pokazali su kako imaju kapacitet za elitni stupanj natjecanja. Kolegi Vojvodiću mogu poželjeti samo da se što prije vrate i uskoro igraju protiv nas i susrete u Premijer ligi gdje je ovom klubu i mjesto – poručio je makedonski stručnjak.

Poraz im teško pao

Banjolučani su mogli nakon susreta samo žaliti za propuštenim prilikama. Uspjeli su i zatresti mrežu Širokog, ali je pogodak Stojana Vrašenja opravdano poništen zbog nedopuštene pozicije.

Napadač Saša Kajkut ističe kako je momčad pokušala uraditi sve kako bi nadoknadila minus iz Širokog.

- Sigurno kako nam je svima teško zbog poraza jer smo odigrali dobar susret. Imali smo nekoliko prilika, nismo se predali ni kad su gosti došli do prednosti. Ipak, u nogometu se broje pogoci, a Široki je zatresao našu mrežu dok mi nismo uspjeli realizirati prilike. Na kraju su oni otišli dalje, a mi se moramo usredotočiti na obveze u Prvoj ligi RS- a. Mislim kako je momčad pokazala kako ima kvalitetu igrati Premijer ligu i kako će ovakve partije biti dobra pozivnica navijačima da nas prate i u budućnosti - poručio je Kajkut.

Borac će u nastavku juriti naslov prvaka Republike Srpske, a njihov najveći protivnik Sloga je ostala u borbi za naslov u Kupu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije