ŽUTI KARTONI

Gluposti Livaje i Krovinovića koštat će Hajduk u idućem derbiju protiv Rijeke

Hajduk
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.04.2023.
u 21:07

Sudac dvoboja Ante Čulina je bio vrlo zaposlen u dvoboju budući da je, uz dva crvena kartona, dodijelio i sedam žutih kartona

U kandidatu za najzanimljiviju utakmicu 28. kola HNL-a, ali i kandidatu za jednu od najzanimljivijih u cijeloj sezoni, Hajduk je ispustio dva boda protiv Istre 1961 odigravši 2:2 na Poljudu. 

Osim četiri pogotka koja su djelo Jana Mlakara (x2) te Istrinih Luke Hujbera i Monsefa Bakrara, utakmicu su i obilježili zasluženi crveni kartoni Tonija Borevkovića u 46. te Darija Marešića u 79. minuti. 

 

Sudac dvoboja Ante Čulina je bio vrlo zaposlen u dvoboju budući da je, uz dva crvena kartona, dodijelio i sedam žutih kartona, a dva žuta kartona su posebno privukla pažnju hrvatske nogometne javnosti. 

Prvo je najbolji HNL strijelac Marko Livaja u 36. minuti susreta poludio na suca Čulinu i unio mu se u lice dosad neviđenom žestinom nakon što je Lukas Grgić dobio žuti karton zbog prekršaja. Nije riječ o bilo kakvom nepotrebnom žutom kartonu jer je Livaji ovo treći akumulirani žuti karton, što znači da neće biti na raspolaganju Ivanu Leki u idućem susretu, vrlo važnom gostovanju kod Rijeke.

 

Taj susret će zbog nepotrebnog trećeg žutog kartona propustiti i Filip Krovinović, koji je u samoj završnici utakmice blatantno i preočito pokušao iznuditi kazneni udarac. Čulina na to nije nasjeo te ga je kaznio zbog simuliranja.

Tako će Hajduk u jednom od najvažnijih dvoboja sezone ostati bez dva ponajbolja igrača isključivo i samo zbog gluposti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije