revanš

Fury će se boriti protiv Klička, IBF mu oduzeo pojas prvaka!

revanš
09.12.2015.
u 11:10

Samo deset dana nakon što je osvojio naslov pobijedivši Klička, Tysonu Furyju on će se oduzeti u IBF-verziji jer je odbio boriti se protiv prvog izazivača prije revanša

Tyson Fury nije poslušao upozorenje međunarodne boksačke organizacije IBF kako mu sljedeća borba mora biti protiv prvog izazivača Vjačeslava Glazgova. Britansko-irskom prvaku stoga su oduzeli pojas koji je osvojio prije samo desetak dana!

Umjesto borbe protiv izazivača, Fury će u ring prvo protiv Vladimira Klička u revanšu nakon što je Ukrajinca pobijedio na bodove u meču na 12 rundi u Düsseldorfu. Tyson je zapravo ispoštovao ugovor potpisan uoči borbe da poraženi mora dobiti priliku za revanš.

Fury će zadržati naslov po verzijama WBA i WBO, a verziju WBC u superteškoj kategoriji i dalje drži Amerikanac Deontay Wilder. Pobjedom protiv Klička britansko-irski boksač povećao je skor na 25-0, dok je Glazkov na 21-1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije