PROSLAVIO SE DAVNO

FOTO Za njegovim nauljenim tijelom na otvaranju Igara su uzdisale sve žene

Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
24.07.2021.
u 11:40

Naime, ovaj natjecatelj u taekwondou nije se proslavio baš u natjecateljskom dijelu, ali mu je njegov goli i nauljeni torzo donio sasvim dovoljno popularnostI

Pita Taufatofua je još prije pet godina na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Jaineru bio glavna zvijezda zbog izdanja u kojemu je kročio na otvaranje, odnosno, zbog izdanja u kojemu - nije - kročio.

Naime, ovaj natjecatelj u taekwondou nije se proslavio baš u natjecateljskom dijelu, ali mu je njegov goli i nauljeni torzo donio sasvim dovoljno popularnosti.

Sve žene svijeta nisu skidale pogled s ovoga predstavnika i stjegonoše Tonga.

Zanimljivo je da je Taufatofua bio i na Zimskim olimpijskim igrama, a baš tada je zaludio i slavnu Lindsey Vonn.  

Foto: Twitter

Iako je stalno nasmijan, imao je jako teško djetinjstvo. Odrastao je s roditeljima i šestero braće i sestara u kući s jednom kupaonicom, a i ona je uništena u oluji. 

Danas je ambasador UNICEF-a, pomaže beskućnicima, ali i djeci koja nemaju svoj dom. Osim toga, brine se i o zaštiti životinja, a aktivan je i u pokretu za zaustavljanje globalnog zatopljenja.  Zanimljivo je da ima i inženjersku diplomu, a baš te 2016. kada se proslavio svojim besprijekornim tijelom završio je i magisterij. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije