NOVO PRIZNANJE

Fifa uvrstila Modrića među tri kandidata za najboljeg igrača svijeta!

Reuters
03.09.2018.
u 15:25

Hrvatski nogometaš prošli je tjedan dobio nagradu za najboljeg igrača Europe, a slavio je ispred Ronalda i Salaha.

Luka Modrić dobio je još jedno veliko priznanje! Fifa ga je uvrstila na skraćeni popis kandidata za osvajanje nagrade za najboljeg igrača svijeta! 

Riječ je o nagradi zvanoj The Best, koju Fifa dodjeljuje najboljem igraču svijeta u prethodnoj sezoni, a koja je pokrenuta 2016. godine nakon što su se razdvojile nagrade Fife i France Footballa (Zlatna lopta). 

Modrić je danas ostao među tri kandidata, a protivnici će mu biti Cristiano Ronaldo, najbolji strijelac Lige prvaka u prošloj sezoni te Mohamed Salah, koji je imao fenomenalnu sezonu u Liverpoolu. 

Svečanost će se održati 24. rujna u Londonu, a dodjeljuje se devet nagrada: najbolji nogometaš, golman, trener momčadi, nogometašica, trener ženske ekipe, Fifina fair play nagrada, Puskas nagrada za najljepši gol, nagrada navijača i najboljih 11 u izboru FIFPro. 

Podsjetimo, hrvatski nogometaš prošli je tjedan dobio nagradu za najboljeg igrača Europe, a slavio je ispred Ronalda i Salaha. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?