VELIČANSTVENO

Evo što mediji u BiH i Srbiji pišu o pobjedi vatrenih, oduševila ih jedna stvar!

Igor Šoban/PIXSELL
11.10.2019.
u 08:00

I mediji u BiH i Srbiji nisu ostali imuni na sjajnu predstavu izabranika Zlatka Dalića pa svi oni pišu o moćnoj Hrvatskoj koja je slavila u sjajnoj atmosferi na Poljudu.

Velikom pobjedom 3:0 nad Mađarskom u veličanstvenoj atmosferi poljudske ljepotice Hrvatska je oduševila svoje navijače diljem domovine i svijeta, a posebno Splićane gdje su se vratili nakon četiri godine i utakmice s Italijom. 

Prvi pogodak zabio je Luka Modrić, bivši igrač Dinama, a preostala dva aktualni napadač plavih Bruno Petković koji je sam rekao kako se na Poljudu igranje i navijanje za reprezentacije izdignulo iznad klupskih interesa, a to su potvrdili i navijači koji su ovacijama nagradili sve igrače, bili oni bivši članovi Hajduka, Dinama, Osijeka, Splita...

I mediji u BiH i Srbiji nisu ostali imuni na sjajnu predstavu izabranika Zlatka Dalića pa svi oni pišu o moćnoj Hrvatskoj koja je slavila u sjajnoj atmosferi na Poljudu. 

Dnevni Avaz ističe kako je Hrvatska bila furiozna u Splitu, a portal SportSport.ba piše kako su vatreni iskoristili sve poklone i pobijedili Mađarsku na prepunom Poljudu.

SportAm u naslovu spominje kako je Hrvatska u veličanstvenoj atmosferi u Splitu porazila Mađarsku, a Informer dodaje kako je Split vidio razigrane Hrvate. 

Alo piše kako je Hrvatska na korak do kvalificiranja na Europsko prvenstvo, a Kurir javlja kako su 'viceprvaci svijeta deklasirali Mađarsku na Poljudu' te spominje kako su Splićani skandirali dinamovcima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije