KRITIZIRAJU GA

Englezi napali Lovrena zbog ponašanja, ali im legenda objasnila: On igra sa strašću

Reuters/Pixsell
18.11.2018.
u 18:15

- Lovren sa strašću igra za svoju zemlju. Danas je odigrao solidnu utakmicu. Vjeruje u sebe. On je vrhunski branič kada je u svom najboljem izdanju - poručio je Gary Neville

Engleski navijači na društvenim mrežama kritiziraju Dejana Lovrena nakon poraza Hrvatske od Engleske na Wembleyju. Zamjeraju mu prepirku sa Sergijem Ramosom u kojoj je vatreni poručio da se smatra jednim od najboljih braniča na svijetu te poruku "a sada pobijediti Englesku". Engleski navijači pišu da mu se sve vratilo jer je Hrvatska primila dva gola, izgubila i ispala u B Ligu nacija. 

No, s njima se očito ne slaže Gary Neville. Legendarni nogometaš Manchester Uniteda biranim je riječima govorio o Lovrenu tijekom prijenosa utakmice.

- Lovren je bio sjajan dok je igrao u Southamptonu i nije me iznenadilo kada je potpisao za Liverpool. Trebalo mu je vremena da se prilagodi i sada je odličan - rekao je Neville koji danas radi kao komentator na Sky Sportsu.

- Lovren sa strašću igra za svoju zemlju. Danas je odigrao solidnu utakmicu. Vjeruje u sebe. On je vrhunski branič kada je u svom najboljem izdanju.

A uoči utakmice s prepucavanju između Lovrena i Sergija Ramosa oglasio se i bivši kapetan Manchester Uniteda, Rio Ferdinand.

- Uz dužno poštovanje, Ramos ima previše trofeja da bi Lovren govorio tako nešto - poručio je Ferdinand. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije