bh. košarkaš

Džanan Musa dobio stan u Bihaću

musa stan
12.05.2016.
u 15:27

Bosanskohercegovački košarkaški kadetski reprezentativac Džanan Musa, osvajač zlatne medalje na prošlogodišnjem EP-u u Litvi, dobio je stan od Grada Bihaća.

Gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević danas je mladom košarkašu uručio Odluku o dodijeli stana iz sredstava namijenjenih vrhunskim sportašima. 

-  Nisam imao dilemu treba li našeg Musu nagraditi i ovo je za mene danas sretan dan jer je Musa naš ambasador i promovira naš grad. Nije bit samo dodjela stana, već je bit prepoznati vrhunski rezultat, a Musa je to zaista učinio - kazao je Galijašević.

Mladi košarkaš kazao jer da se osjeća "presretno, ne samo što je dobio stan, već što su Grad Bihać, gradonačelnik i svi građani Bihaća stali iza njega i njegovih uspjeha", priopćeno je iz Press službe Grada Bihaća.

- Ovaj stan je meni samo dodatni stimulans da vrijedno nastavim raditi i ja ću u narednim godinama to znati vratiti svom gradu svojim radom - kazao je Musa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?