US OPEN

Đoković izbacio Goju nakon velike drame u 2. setu, Borna ipak nije imao šanse

Borna Gojo
Foto: Reuters/Pixsell
04.09.2023.
u 07:07

Borna Gojo također može biti ponosan na svoje igre u New Yorku, na US Openu je ostvario šest pobjeda u nizu jer je morao igrati i kvalifikacije i došao je do najboljeg renkinga u karijeri

Hrvatski tenisač Borna Gojo u New Yorku je ostvario rezultat karijere ulaskom u osminu finala US Opena, ali večeras ipak nije uspio ostvariti iznenađenje protiv Novaka Đokovića.

Đoković je pobijedio sa 6:2, 7:5, 6:4. 

Jasno, osvajač 23 grand slam naslova od početka je bio favorit u ovom dvoboju. Borna Gojo također može biti ponosan na svoje igre u New Yorku, na US Openu je ostvario šest pobjeda u nizu jer je morao igrati i kvalifikacije i došao je do najboljeg renkinga u karijeri (oko 76. pozicije). 

Legendarni bivši tenisač, a sada poznati komentator Eurosporta Mats Wilander je u najavi tog meča za Večernji list rekao da se Gojo mora odlučiti hoće li riskirati u udarcima i lupati svom snagom, ili će se odlučiti za još naporniju taktičku igru nadmudrivanja i zadržavanja Novaka čim dulje u poenima i na terenu.

A poznati teniski analitičar Craig O'Shannessy predviđa da Borna Gojo ima samo 10 posto šanse pobijediti Novaka Đokovića.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?