teško podnio kiks Hrvatske

Dok Luka tuguje, Albanac dolazi do njega, evo što je tražio od Modrića

Screenshoot HRT
19.06.2024.
u 18:20

Kapetan Hrvatske sjeo je sam na travnjak i stavio ruke na koljena. Kao da je upijao što se sve dogodilo u završnici utakmice

Luka Modrić (38) u nevjerici je sjedio na travnjaku nakon posljednjeg zvižduka na utakmici drugog kola Europskog prvenstva između Hrvatske i Albanije koja je završila 2-2. "Vatreni" su u 94. minuti ostali bez tri boda nakon čudesnog preokreta golovima u 74. i 77. minuti.

Kapetan Hrvatske sjeo je sam na travnjak i stavio ruke na koljena. Kao da je upijao što se sve dogodilo u završnici utakmice. Hrvatskoj je nakon poraza od Španjolske pobjeda bila važna za prolaz u nokaut fazu, a Modrić je bio itekako svjestan što je "vatrenima" izmaknulo iz ruku.

Međutim, u tom, prilično intimnom trenutku, do Modrića je došao reprezentativac Albanije Kristjan Asllani, možda i najbolji igrač te reprezentacije i član Intera. 

Asllani je zamolio Modrića za zamjenu dresova, ali možda nije za to izabrao najbolji trenutak. Modrić je tada još uvijek bio pod dojmovima utakmice i dao je signal Asllaniju kako će zamjeniti dresove u svlačionici. Albanac mu to nije zamjerio, već je pružio ruku Modriću i pomogao mu ustati na noge, prenosi 24sata.hr

 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

Modrić je tako u prilično teškom trenutku još jednom demonstrirao klasu i pokazao kakva je igračka veličina te zašto se svi bore za njegov dres nakon utakmica.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije