objavio na Instagramu

Dino Rađa o susretu koji ga je duboko ganuo: Suze na oči odma. Šta ću, emocije ne pitaju...

Grgur Žučko/PIXSELL
08.08.2021.
u 20:09

Dino Rađa (54) ganuo je jučer mnoge obožavatelje objavom na Instagramu.

Njegov emotivni post prenosimo u cijelosti:

Izlazin iz restorana u Komizi neki dan, prilaze mi dva čovika i jedan mi se javlja. Vidin da me nekako poznaje a ja njega ne mogu smistit nigdi. Dok se borin sam sa sobon da skužin, pogledan drugog, starijeg i odjedan put mi srce udje u grlo. Moj prvi trener Petar Bezelj. Nisan ga vidija vise od 35 godina. Otiša je iz kluba priko granice odavno, tiho i nekako smo se pogubili. Nije u to doba bilo komunikacijskih sredstava ka danas. Suze na oči odma. Šta ću, emocije ne pitaju. Sitiš se prvih koraka koje te naučija i prodje ti puno toga kroz glavu u sekundi. Baš mi je nekako puno srce bilo cilu vecer. Šjor Petre, živili. - napisao je proslavljeni hrvatski košarkaš koji godinama ljeto provodi ploveći po otocima u Dalmaciji.

Društvo mu uglavnom prave supruga Viktorija, obitelj i prijatelji. Nakon ove objave javili su mu se mnogi od njih i komentirali kako je i njih razgalio lijepim sjećanjem i iskrenim riječima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije