NAKON OSVOJENOG NASLOVA

Dinamo poslao čestitku Jakirovom Zrinjskom, evo što su mu poručili

18.04.2022.
u 16:37

"GNK Dinamo svojim dragim sportskim prijateljima iz HNK Zrinjski iz Mostara od srca čestita na velikom uspjehu, osvajanju naslova prvaka Bosne i Hercegovine!"

Sergej Jakirović promarširao je kroz prvenstvo BiH i sa svojim Zrinjskim uz rušenje rekorda stigao do titule prije Uskrsa, odnosno, sedam kola prije kraja. Veliko je slavlje bilo u Mostaru, zahvaljivao je svima redom Jakir, a imao je kome. Čestitke su pristizale sa svih strana, takva dominacija nije viđena nikada, ali najavio je - nema opuštanja.  

Trener 'plemića' spominje se dosta intenzivno u nogometnim koluarima kao nasljednik Željka Kopića na klupi Dinama. Uz njega je navodno kandidat i Goran Tomić, trener Rijeke, ali teško da bi potonji mogao oduševiti čelnike kluba, a i navijače nakon što u finišu sezone gubi četiri od pet utakmica, a na njih dolazi pod nazivom pretendenta za naslov prvaka Hrvatske. 

Doduše, priznao je i Jakirović, ''Zrinjski bi u HNL-u bio peti''. Tolika je razlika između hrvatske i bh. lige. Ipak, hrvatski prvak Dinamo, čestitao mu je na osvojenom naslovu, a čestitku prenosimo u cijelosti:

"GNK Dinamo svojim dragim sportskim prijateljima iz HNK Zrinjski iz Mostara od srca čestita na velikom uspjehu, osvajanju naslova prvaka Bosne i Hercegovine! 
Zrinjski je pod vodstvom trenera Sergeja Jakirovića pokal osigurao čak sedam kola prije kraja natjecanja nakon uvjerljive pobjede protiv Sarajeva s 4:0. Nakon 26 od ukupno 33 predviđena kola „plemići“ su na vrhu ljestvice sa sad već nedostižnim 21 bodom prednosti pred prvim pratiteljem, Tuzla Cityjem. 

U dosadašnjih 26 utakmica mostarska je momčad upisala čak 21 pobjedu uz četiri remija i jedan poraz uz dojmljivu gol-razliku 63:10 što je plus 53. 

U Zrinjskom je trenutno na posudbi mladi igrač Dinama Niko Janković koji je nastupio u sedam utakmica i postigao dva pogotka, od kojih jedan u slavljeničkoj utakmici protiv Sarajeva. 

Niti jedan klub u povijesti prvenstva BiH nije uspio osigurati naslov u ovako ranoj fazi natjecanja i s toliko uvjerljivom razlikom. 

Ove brojke jasno potvrđuju silnu dominaciju Zrinjskog koji je osvojio svoj sedmi naslov prvaka BiH. 

Čestitamo!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije