Dobre vijesti

Dinamo i Lokomotiva mogu odahnuti!

24.08.2020.
u 14:04

Dinamo će u prvom, i ove sezone jedinom susretu 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka igrati protiv rumunjskog Cluja. Bit će to dvoboj koji će se odigrati na gostovanju, pod okriljem stadiona Constantin Radulescu u rumunjskom gradu. Moglo je na tom putu biti nekoliko prepreka, a jedna od njih, koronavirus, to neće biti.

Naime, Modri su jutros na adresu kluba dobili službene rezultate drugog testiranja igrača na prisutstvo virusa COVID-19. Rezultati su pozitivni. Niti igrači, a niti itko od delegacije s koronom nema problema. To znači da će se momčad hrvatskog prvaka, kako je bilo i planirano, u utorak ujutro zaputiti prema istoku Europe gdje će krenuti Dinamova ovosezonska europska priča, pišu Sportske novosti. 
 
Lokomotiva je također na svojim stranicama, dva dana prije dvoboja protiv bečkog Rapida u Kranjčevićevoj objavila da su svi njeni igrači negativni na drugom testiranju. Bilo je problema u klubu s Kajzerice, bilo je u jednom trenutku čak četiri zaražena, no očito je da su tu nezgodnu koronu u zadnjih desetak dana preboljeli baš svi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije